Torsdag 31 Oktober

Tillbringat dagen hemma hos Evelina idag, vi kolla på skräckfilm direkt när jag kom till henne. Den var helt okej läskig dock blev det ju lite läskigare när hennes föräldrar skrämde oss under filmen haha! Vi var också ute på en powerwalk runt 8-9. Var så sjukt skönt väder. Idag var/är det ju Halloween så vi satt och väntade på alla barn som gick "bus eller godis" Evelina hade supermycket godis! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. Väldigt trött nu efter den här dagen. Haft supermysigt! xx
 
 

Coral bliss

My lipstick! 
Super fin färg från MAC! Finns att köpa på t ex NK, Åhléns city! Det är verkligen en jättehärlig känsla på läpparna. Tips! Dock lite mer on the prize side, men defenetivt värt det! :)

Ägg med kalkon och ost

Det här har jag ätit till lunch nu inprencip varje dag på höstlovet (kommer nog fortsättas så), det är verkligen jättelätt och supergott. En familj jag följer på youtube som gör vlogar varje dag (super härlig familj) dom äter det här ofta. Så där har jag fått inspirationen ifrån. Men dom har lite mer ingridienser. Ibalnd har jag i lite paprika. Så man kan ha i vad man vill, det blir som en omellet kan man väl kalla det för. 
 
Ingridienser - 1 pers
2 ägg (tycker det är lagom för 1 pers)
Mjölk (går lite på känslan)
Grönsaker, kan vara paprika, tomat, olika salladsblad. Jag har alltid i kalkon, men har börjat nu med att ha i lite ost också. 
 
Blanda ihop allt i en bunke/skål och häll sedan i det i en stekpanna. Klart! Serevera med lite grönsaker (om du inte har det i omeletten) eller keso. Eller något liknande. Och peppra och salta för att få lite mer smak.
 
 
 
 

I said there's somethin 'bout the bad boys

 
 
Så jäkla grym alltså! Punkt slut. ♥
Vad tycker ni om Zara och hennes musik? Leave a comment!

Fall cozy details

 

Fall clothing

Kollade precis på Bethanys haul video. Och hon hade köpt lite från H&M så blev lite inspirerad och hittade lite gulligt nu till hösten/vintern. Älskar den grå/vit melerade stickade tröjan. :)
 
H&M Clothing
 

Favotiter

Favoriter den här månaden.
 
Jag gillar mer body mist/splash än parfym faktsikt. Tycker det är en mildrare doft vilket jag gillar. Så jag har använt min favorit "aqua kiss" som jag fick av min bästavän i födelsedagspresnt. 
 
Det här är ett läppbalsam från Nivea, måste lägga till att jag älskar deras läpprodukter! Balsamet har en doft av kanel och återfuktar läpparna super. 
 
Det här är en vattenfast mascara som är från Maybelline och heter "The rocket volum express". Deras mascaror svikar mig aldrig hihi! Har märkt att det funkar bättre för mig med vattefast mascara och att jag tar de bara på mina överfransar. 
 
Detta puder är från Sonja och är ett mineral puder. Lägger det över mitt matta puder för att få lite mera färg och sen tycker jag at det funkar bra som ett "finishing powder"
 

Min käraste jacka

 
Åh jag är så glad att jag köpte denna jacka, den är supervarm och tycker den är fin. Köpt på H&M för bara 199Kr ♥

Chilling in ma bed

 
Nu har jag äntligen lite tid att kolla på youtube och blogga lite. Vi var ju på Ikea, hittade lite fint till mitt rum! Men ljusslingorna jag ville ha fanns ju såklart inte. Dom sa att dom inte skulle ta in dom i år så det var ju typiskt, får kolla runt på lite andra ställen och se om jag hittar något. 

Söndag



Igår var familjen och åt middag hemma hos några familekompisar, vi har inte träffat dom på jättelänge så det var kul att ses! Vi kom hem väldigt sent så det var skönt att få den där extra timmen nu när man har backat bak tiden en timme. 

Mamma och jag ska dra iväg nu till IKEA, ska kolla på lite små detaljer till rummet. Sånt som jag älskar hihi. Och se om dom har kvar ljusslingor till mitt rum som jag velat haft sen två år tillbaka, men det är alltid slut. Så vi får väl hoppas på att det finns! Kram! 

Kvällens tips

Mitt lilla tips för torra naglar och läppar. På vintern så blir jag alltid torrare om både händer och läppar. 
På bilden så är det tre läpprodukter och en nagelbands balsam, (vet inte om man kallar det så? haha). Älskar Niveas produkter, tycker dessa läpprodukter återfuktar och funkar bra! Vaselinet köpte jag för någon vecka sen för jag skulle göra en läppskrubb och då är det en bra ingridiens att använda (kan kanske göra en steg för steg eller video på hur man gör en scrub), funkar bra för torra läppar också. Sen min lilla Burt`s Bees nagelbands grej, åh verkligen sååå bra. Fick den i en av mina första glossyboxar och den gör verkligen skilland. Har använt jättemycket, dock har jag blivit lite dålig på att använda den på sistonde. Men måste verkligen börja göra det för att mina nagelband börjar bli super torra och då blir det ju oftast att man drar bort dom och det blir så fult! Men ialllafall finns att köpa på t ex kicks för ett bra pris.
 
 

Outfit collage

 
Untitled #30

Höstlov

 Mitt mellanmål idag! ♥
 
Nu är det ääääntligen höstlov. Avslutat en massa prov osv nu, dock blir vi dräkngta av prov direkt förta veckorna. Men jag får vila lite från det nu en vecka. Vet inte riktigt vad jag ska göra på på lovet, vill åka in till stan och så vill/ska jag fota en massa. Måste få lite inspiration på vad jag ska fota. Tänkte lägga upp lite tips senare. 
Något tips på vad jag kan hitta på, på lovet? Kram! ♥

Nagellack

 
Har inte så många "höstiga" färger på nagellack. Men dessa tycker jag är fina. Från vänster Zoyas "rekha", essies "soul mate" och "sand tropez". Vilket är erat favorit höstnagellack? Sklle var kul att få några tips! :)

Chokladbollar


Ser gott ut va? 

 

Detaljer av dagens outfit

 
Tycker det är jättesvårt att ta outfit bilder på sig själv. Och vill helst ta dom utomhus, men ingen är oftast hemma när jag kommer hem från skolan och eftersom det börjar bli mörkare nu rätt tidigt. Ni ser en del av min jacka och så ser ni halsbandet som jag köpte igår. Sa ju at jag skulle lägga upp bilder på allt idag men tror jag skippar det. Får komma lite hipp som happ. 
 

New in / sneak peak



En liten sneak peak på ett av inköpen från idag, kommer upp bilder på det andra imorgon någon gång vid 4. Så kika in då! Har alla haft en bra helg?

I would wear this

 
Perfect outfit
Så snyggt och stilrent. Vill ha skalet soooo bad, riktigt snyggt och coolt! Finns på Brandy Mellville, dock vet jag inte om det finns i butiken här i Stockholm. Har inte sätt det än iallafall, får kolla nästa gång jag åker in till stan. 

Hårolja

 
Denna lilla produkt är en hårolja. Jag klippte mig för två månader sedan och använt denna varje gång efter att jag tvättat håret, det är lättare och gör bättre skillnad när håret är lite fuktigare (tycker jag). Ta den i hårlängeden/topparna. Om du lägger den i hårbotten så blir håret fettit snabbare + det är ju topparna som oftast blir slitna. Mitt hår mår så mycket bättre och jag har märkt så mycket skillnadTycker det också är en bra produkt för ett lagom pris. Runt 50 kr finns på Ica Maxi, åhlens, h&m osv. 

Details

 
It`s friiidaayy! Så skönt med helg nu, behöver det. Nu har jag fotat lite i det bra juset. Har kommit hem ganska sent från skolan den här veckan då det börjat bli mörkt + dåligt väder. Kommer strax upp ett inlägg där jag kommer visa en grym produkt som jag vill tipsa om så stay tuned! :)

Tordag 17 Oktober 2013

Jag och Andrea, bild från i lördags från deras bloggträff. 
 
Hej hopp idag har min dag väl varit så där halv jobbig kan man väl säga. Hade matlagnings prov, vi skulle göra tomatsoppa med scones. Det räcker väl att säga att tomatsoppan smakade skit och att det gick väl sådär.
Men men.. 
Veckan har varit bra annars och imorgon är det fredag igen, veckorna går så snabbt hinner knappt med något. En vecka kvar sen Höstlov så jäkla skönt ska det bli. Har ni också höstlov efter veckan som kommer?
 

Autumn beauty wanties

 
Untitled #23
 
 

My inspiration ★


Kvälls mat

 
Testade på en liten ny variant. Lingongrova med kalkon och keso, toppat med peppar! Supergott, som tillbehör så la jag till lite vindruvor och banan. Smaskens före läggdags!

Milani baked blush

 
En favorit bland mina rougeer, jätte fin peach färgad ton. 

Start the morning with a smile

 Del av min frukost imorse
 
Igår var jag på Nicky, Andrea och Biancas bloggträff. Så kul att få träffa dom äntligen. Det var lite kaos i början innan man fick komma in, men men. Sov hos m&m inatt. Åh dom flyttar nu till våran. Så passar på att sova där medans man kan, hihi blir nog en gång till. Vill inte lämna deras mysiga lilla hus samtidigt så ska det bli jättekul att de ska flytta. Dom flyttar till en nybyggd lägenhet vid kajen. 

Leaf falling

 
Äntligen tog jag den tradetionella bilden, ett löv i handen, haha just had to.. ;)

<3

 
 

Monday

 
Avklarad måndag, Usch sov jättedåligt i natt och när jag inte sovit tillräckligt så är mitt ansikte förskräkligt. Fick inte så mycket gjort i skolan idag, fattade typ ingenting av det vi gjorde på vissa lektioner. Men men nu måste jag sätta igång med lite matte innan maten. Puss ♥

In love with neutral colors

 
Mamma köpte dessa tre söta knästrumporna till mig som jag kollat på. Tänkte det kunde vara gulligt att ha i mina hunters, då man bara kommer se volangerna. Sen var jag på Lager157 också, där hittade jag de två tröjorna. Superbra pris och älskar dem, stilrent osv. Vad tycker ni? :)
 
 

Never give up on something you really want

 

Cozy saturday

 
Lite trist väder idag, men då passar det ju perfekt att bara vara inne och mysa framför youtube eller någon film. Tyvärr måste jag plugga idag, ska lämna in två stora inlämningar och så har vi många glosor till nästa vecka. Men det känns som att jag ha det mesta under kontroll så blir lite tittande på youtube och läsa lite bloggar också. 
 

@pinkwithlove


Ni kan följa mig på Instagram, lägger upp bilder jag tar med min IPhone och min systemkamera. Försöker lägga upp någon bild varje dag. Namnet i rubriken hittar ni mig på, kram! 

Rainy Autumn

 
Dessa bilder tog jag i helgen då det hade regnat lite. ♥

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0